De biografie:

Het komt Vastgoed

‘Eindelijk is het er van gekomen. Lang over gesproken en nagedacht en nu heb ik het gedaan. Mijn eigen verhaal over de afgelopen circa 20 jaar ondernemen. Begonnen als afwasser en nu belegger in hoofdzakelijk vastgoed.

Een periode van hard werken met een geheel eigen visie en werkwijze, waar menig accountant en adviseur hoofdpijn van kreeg. Risico’s genomen met zowel mijn gezondheid als mijn portemonnee, maar uiteindelijk preces gekomen waar ik wilde zijn: het moment van “ik ben tevreden en gelukkig”. Met als belagnrijkste overtuiging de kwaliteit van het leven en de mensen om mijn heen.

Ik wens u veel leesplezier en wijsheid.’

Jonald Bouwhuis

J.E.M. Bouwhuis | Het komt VastGoed
ISBN/EAN 978-90-809444-5-9
1e druk november 2007
2e druk juni 2008

Also available

J.E.M. Bouwhuis | In alle BouwStaten
ISBN/EAN 978-90-828484-0-3
1e druk mei 2018

Share this page